Weekend Retreat Januari 2024 – Cap Blanc Nez Frankrijk

Babes with Balls Weekend Retreat Frankrijk – Cap Blanc Nez

Even jouw batterijen opladen in een rustige omgeving in de natuur?Gezelligheid, ontspanning, rust, herbronnen, verbinding,.. Heb jij hier ook nood aan? Tijdens dit weekend kan je een afwisselend programma verwachten van een yogasessie, klankmeditatie, creatieve workshop, heerlijke en gezonde voeding, natuur & connecteren met likeminded vrouwen.

Spreekt jou dit aan? Kom mee naar de Opaalkust in Cap Blanc Nez, net over de grens in Frankrijk!

Praktisch

Wanneer?

  • vrijdag 19 tot zondag 21 januari 2024

Waar?

  • Verblijf in een luxe vakantiewoning in Cap Blanc Nez, op de rand van het kustdorpje Escalles, bij Wissant in Frankrijk.

Prijs

  • Prijs €295 Babes with Balls pakket. Early Bird tot en met 17 december 2024. Nadien €335
  • via deze link kan je boeken

Inclusief in het Babes with Balls pakket:

  • Accommodatie 2x overnachtingen in een luxe gîte mét sauna en hot tub
  • Meditatie/yoga zaal
  • All-inlcusief maaltijden
  • Thee/water & fruit ter beschikking
  • 2x yogales & 1x klankmeditatie voor ieder niveau
  • Creatieve workshop
  • Begeleide natuurwandeling
  • Connecteren met jezelf & likeminded babes, ontspanning & good vibes!

Voor wie?

  • Alle vrouwen die graag willen connecteren met elkaar, bewust in het leven staan en plezier/ervaringen willen delen.
  • Je hebt interesse in yoga & meditatie. Ieder niveau is welkom! 
  • Je hebt interesse in een gezonde levensstijl & mindfullness.
  • Je wilt een weekend op de pauzeknop duwen, ontspannen & genieten van de natuur en de omgeving.
  • Twijfel jij om alleen in te schrijven? Dit concept is perfect voor jou want je zal terecht komen in een leuke groep vrouwen! Uiteraard ben je ook welkom om samen met een vriendin te komen of in groep.

Accomodatie

We verblijven in een luxe gîte in Cap Blanc Nez, op de rand van het kustdorpje Escalles, bij Wissant in Frankrijk. De omgeving ademt rust, vrede en schoonheid. De perfecte plek om naar binnen te keren, opnieuw verbinding te maken met jezelf maar ook verbinding in groep te voelen met likeminded vrouwen. Het huis is volledig privé voor ons.

Het huis beschikt over een gezellige woonkamer met openhaard, een eetkamer waar we samen genieten van gezonde huisgemaakte maaltijden, een groot terras met sauna én hot tub, 2 of 3 persoonskamers en een meditatieruimte. Elke slaapkamer heeft een aparte badkamer met douche en toilet.

Programma

Wat kan je verwachten van dit weekend? Gezelligheid, ontspanning, rust, herbronnen, connectie met jezelf maar ook in groep met andere vrouwen in de natuur in de Opaalkust.

Tijdens een creatieve workshop, yoga & een rustgevende klank meditatie creeëren we ruimte om te verstillen.

Wat is een klankmeditatie? Door middel van de geluiden van klankschalen, komt er energie vrij en kan je lichaam en hoofd even helemaal ontspannen. Laat je wegzakken op je yogamat en kom in een zen-mode.

Daarnaast maken we een mooie wandeling in de natuur en genieten we samen van heerlijke, verse maaltijden.

Beschikbare kamers in de accomodatie

De gîte beschikt over comfortabele kamers (2p. bedden) met elk een eigen badkamer met douche en toilet. Bij aakomst zullen de bedden opgemaakt zijn, alsook een handdoek. Via het inschrijvingsformulier kan jij je plekje boeken in 1 van de beschikbare bedden. Let op: wil je jouw bed niet delen met een andere vrouw, dan betaal je een supplement van €100. Er zijn slechts een beperkt aantal plekjes!

  • single package 1x bed in €345 p.p. (Early bird: €295)
  • supplement single bed €100€ p.p.

Food

Food is life! Ik heb een grote passie voor gezonde voeding en die wil ik graag met jullie delen. Lekker eten mag natuurlijk niet ontbreken. In de gîte maak ik voor jullie gezonde, heerlijke & huisgemaakte vegetarische maaltijden. Dit weekend is all inclusief maaltijden, water, thee & fruit.

Vrijdagavond kan je jouw voeten onder tafel schuiven voor een eerste, gezamelijke apéro en dinner. Zaterdag wordt er een ontbijt, lunch & dinner voorzien. Op zondag genieten we van een brunch buffet.

Omgeving

Het kleine dorpje Escalles ligt in de regio Nord-Pas-de-Calais, dicht bij Calais en Sangatte. Vanuit Gent sta je op 1u40 op deze prachtige locatie! Het wordt vooral gekenmerkt door zijn prestigieuze locatie en de rijkdom van het landschap. In een immer groene vallei biedt Escalles de indrukwekkende krijtrotsen met prachtige kiezelstrand en fijn zand.

Cap Gris-Nez, gelegen tegenover de Engelse kust, vormt de overgang van het Kanaal naar de Noordzee.
Met zijn verscheidenheid aan landschappen en historische sites is Pas-de-Calais beroemd om zijn elegante badplaatsen en zijn lange zandstranden van de Opaalkust, de pace-to-be voor ontspanning, herbronning

Niet inbegrepen in het pakket:

  • Transport: het gemakkelijkste is om met de auto te komen. Indien je graag samen met iemand komt, kan ik een auto verdeling maken via whatsapp.
  • Check-in vrijdag is vanaf 16u30. Check-out zondag is om 14u. Vrijdagavond wordt er een dinner voorzien om samen als groep het weekend te starten. Zondag kan je na de check-out om 14u nog genieten van de prachtige natuur & de oceaan!
  • Annulatie – en of reisverzekering: indien gewenst kan je dit bij je eigen gekozen verzekeringsmakelaar in orde brengen. De Babes with Balls organisatie is niet verantwoordelijk voor annulatie of terugbetalingen.
  • Je plekje boeken? Vul het formulier in en nadien krijg je de betaalgegevens. Je kan in 2 schijven betalen: 50% voorschot en de resterende 50% 4 weken voor de startdatum. Zo krijg jij de financiële ruimte.

“You are worth the quiet moment. You are worth the deeper breath. You are worth the time it takes to slow down, be still and rest”

– Babes with Balls

Recensies

“Wat een week en wat een energie! Alleen maar good vibes, ook tranen gedeeld maar op een goede manier. Ik ben tot rust gekomen. Ik kon nog wel langer blijven en ik mis iedereen al! Ik ben er de volgende keer graag opnieuw bij.”

“Alles was aanwezig om een top vakantie te beleven. De mooie accomodatie is perfect gelegen op wandelafstand naar het strand, heerlijk gegeten en de combo van de activiteiten zorgt voor veel variatie!

“Dankjewel Laura voor de organisatie. Deze reis was precies wat ik nodig had! De vakantie was zoals je het beschreef: plezier delen met andere vrouwen die je aanmoedigen, maar ook kwetsbaarheid durven delen. Iedereen heeft me geïnspireerd met zijn eigen verhalen en ervaringen.”